Απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων

Σύμφωνα με τα έσοδα του Ελληνικού Κράτους μας
θα πρέπει να ρυθμίζομαι και τα έξοδά του.
Ποτέ δεν επιτρέπεται να ξοδεύομαι περισσότερα από όσα εσοδεύομαι. Εάν μέχρι σήμερα παίρναμε δανεικά να πληρωθούν οι διορισμένοι υπάλληλοι μας από εδώ και εις το εξής δεν θα μπορούμε . Εκτός αν πουληθούμε στους δανειοδότες μας.
Το να πούμε διώχνουμε τους μισούς υπαλλήλους
και κρατάμε μόνο τους άλλους μισούς [Ως εκλεκτούς ] θα είναι πράγματι μια άνευ προηγουμένου μια μεγάλη αδικία επαναφέροντας γεγονότα της τότε πλατείας κλαυθμώνος .
Όπου όταν έπαιρνε την εξουσία η Κυβέρνηση έδιωχνε αυτούς που δεν την ψήφισαν και όταν ανατρεπόταν γινόταν το αντίθετο. Με αποτέλεσμα να βγαίνουν στην ανωτέρω πλατεία και να κλαίνε εξ ου και η ονομασία της πλατείας.
Για να μην γίνουν λοιπόν αυτά υπάρχει ο τρόπος . Να ελαττωθούν άμεσα οι μισθοί των υψηλόμισθων .. Σε όσο υψηλά πόστα και αν βρίσκονται . Οι άνθρωποι δεν έτυχε να έχουν όλοι προσόντα πανεπιστημιακού επιπέδου . Έχουν όμως τις ίδιες ανάγκες . Το Κράτος δεν χρειάζεται μόνο τους αξιωματικούς , αλλά περισσότερο τους στρατιώτες . Η εκάστοτε Κυβέρνηση δεν πρέπει να είναι μόνο για τους έξυπνους . Ούτε για τους κομματικοποιημένους
Αλλά για όλους τους Έλληνες Σας ευχαριστώ